YouTube

YouTube on yhä se suurin ja katsotuin sekä ladatuin paikka kotivideoille ja paljon muullekin jo nykyään. YouTube tarjoaa paljon myös vedonlyönnistä kiinnostuneille ja muille pelaamisen ystäville.

Esimerkki 1

On sitten kyse livepelaamisesta tai pitkävedosta, aina jos aiot pelata isommalla rahamäärällä, on hyvä miettiä sitä omaa taktiikkaa ja ennenkaikkea sitä omaa pelibudjettia, ilman budjettia ei kannata lähteä pelaamaan muuten kuin satunnaisessa viihdemielessä.

Pelaamisesta sinulle kertoo enemmän myös suomalainen pivekunkku, sivusto, joka antaa lähes päivittäisiä vinkkejä pitkävetoon ja sisältää paljon muutakin liittyen rahapelaamiseen.

Urheiluvedonlyönti on parhaimmillaan harrastus tai jopa ammatti, joka tarjoaa urheilun seuraajille sen extra-tason siihen tavallisen urheilutapahtuman päälle. Sen lisäjännityksen tapahtuman lopputulosta odotellessa tai nähdessäsi ratkaisumaalin syntyvän.

Esimerkki 2

YouTuben maailma pitää sisällään paljon hyvää sisältöä monella eri kielellä. Ja jos suinkin itselläsi pää kestää ja ymmärrät hyvin muita kieliä, kannattaa tehdä sisältöhakuja myös muuten kuin suomen tai englanninkielellä. Euroopassa livepelaaminen on niin suosittua, että YouTubesta löytyy varmasti paljon katseltavaa ja kuunneltavaa.

Euroopan rahapelimarkkinoilla aivan kuten maailmassa yleensäkin, nimenomaan urheilupelaaminen on se ykkönen, siinä liikkuvat isot rahat. Ja siksi esimerkiksi UEFA käy jatkuvaa taistelua otteluiden järjestämistä vastaan. Otteluiden sisällä saattaa tapahtua kummia jo maiden toiseksi korkeimmilla sarjatasoilla ja nimenomaan nykyään livepelikohteissa.

Jos pelaaja esimerkiksi jalkapallossa jää kiinni jostain tällaisesta ottelun tai sen sisäisen tapahtuman järkkäämisestä, ei hän enää koskaan voi pelata ammattilaisena, eikä missään sarjatasolla. Jos tästä haluaa kuunnella ja katsella lähetyksiä niin teemana on ”match fixing”.

YouTube ja urheiluvedonlyönti

YouTube on enemmän viihdekanava, kuin mitään muuta. Mutta sieltä löytyy myös paljon vinkkejä urheilupelaamiseen, kuten ylläolevat esimerkit ja monet muut.

Urheiluvedonlyönti on yhdistelmä kertoimia, tietoa ja onnea. Voitot tulevat yleensä pienistä peleistä, joita on paljon. Jos pelaat vain omaksi viihteeksesi, ei sinun kannata alkaa opiskelemaan ja tekemään tilastoja, sillä ne vievät aikaasi todella paljon ja matematiikkaan saa perehtyä kunnolla, tai ainakin Excelin tyyppiseen taulukkolaskentaan. Silloinkin kun pelaat omaksi iloksesi ja viihteeksi, katso, että sinulla on oikeasti omassa taloudessasi varaa hävitä se summa mitä panostit – suosikkikaan ei nimittäin voita aina.

Taktiset kuviot

Urheiluvedonlyönnin harrastamiseen ammattilaismielessä on monta keinoa. Ja jos olet oikeasti siirtymässä tälle alalle, sinun kannattaa kuunnella enemmänkin näitä eri videoita ja imeä niistä sekä oppia että varoituksia. Sinun ehkä kannattaa tilata Jorma Vuoksenmaan kirjakin.

Jorma Vuoksenmaa on eittämättä Suomen kuuluisin urheiluvedonlyönnin ammattilainen ja häntä kannattaa kuunnella ja häneltä opetella. Saat samalla oppia siitä, että läheskään jokainen veto ei osu, mutta matemaattisella mallilla pelatessa useimmiten tulee voittoja kuin tappioita. Tämä johtaa pitkässä juoksussa tuloksiin, mutta vaatii myös pelaajalta paljon niin ajallisesti kuin rahallisesti.

Toiset pelaajat luottavat tietoon, toiset matematiikkaan ja sitten on se 90% pelaajista, jotka vain pelaavat mutu-tiedon kautta ja siksi ne jotka oikeasti käyttävät analyyttisiä työkaluja, löytävät ne voiton mahdollisuudet eri peliluokista ja eri maista.

Urheiluvedonlyönnissä nimittäin kertoimet vaihtelevat operaattorilta toiselle. Jotkut operaattorit laskevat paljon tiukempia kertoimia, eli pienempiä oman voiton marginaaleja kuin toiset. Suoranaisia vääriä kertoimia ei nykyaikana enää paljon tapahdu, tai silloin on kyse uusista lajeista ja uusista kilpailijoista, joista ei ole tarpeeksi dataa saatavilla.

Nykyaikaiset AI ratkaisut ja virtualisoinnit antavat operaattoreiden tietokonelle ja kertoimenasettajille avaimet sellaisiin kertoimiin, joilla operaattori tekee tulosta, mutta joita oikein lukemalla myös ammattilainen vedonasettaja voi päästä osingoille, eli voittaa.